Субота, 20.04.2024, 15:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Скірченська гімназія Торчинської селищної ради

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 12 » Школа і родина - сім'я єдина!
11:16
Школа і родина - сім'я єдина!

Протягом останніх двох тижнів у нашій школі зустрічалися родини,  проводилися родинні свята у всіх класах. Родина є основою держави. Родина, рід, родовід, народ – поняття, що розкривають моральну й духовну сутність, природну послідовність основних етапів формування людини. Від роду до народу, нації – такий природний шлях розвитку кожної дитини, формування її національної свідомості, її громадянської зрілості.

            Кредо нашого педагогічного колективу: «Школа і родина – сім’я єдина». Добра школа та, яка нагадує більше родину, ніж школу. Мудрість шкільної і батьківської педагогіки в тому, щоб спільними зусиллями займатися вихованням підростаючого покоління. Любов, щирість почуттів, відвертість, правда, повага до старших – завжди є головним у сімейному вихованні. Наше завдання зміцнювати зв’язок «батьки – діти – педагоги», спонукати дорослих до більш дбайливого і уважного ставлення, духовного розвитку кожного вихованця, взаємодовіри, відвертого спілкування.

 3 березня учні 2 та 4 класів провели свято «Матусю моя дорогенька!». 5 березня п’ятикласники запросили своїх мам на свято «Моя матуся – найкраща!». 6 березня учні 1 та 3 класів вітали своїх мам та бабусь зі святом «Нічого не треба, нічого не хочу від світу, лишень аби мати на білому світі жила» власноруч виготовленими подарунками та привітаннями. Цього ж дня дев’ятикласники за щорічною традицією зустріли своїх рідних татусів і мам на святі «Ми любимо вас, наші рідні, за те, що ви любите нас». 10 березня восьмикласники вітали своїх рідних матусь на святі «Ти у мене найдорожча…». Учні 6 класу  та їх рідні  зустрілися на святі «Молитва – джерело світла і добра».  Закінчили декаду родинних свят семикласники. На святі «Роде наш красний, роде прекрасний!» вони представили проектні презентації «Я – частинка моєї сім’ї». Теплі слова любові, подяки за турботу, за ласку дарували діти своїм рідним. Від цих слів розцвітали усмішки на обличчях рідних і з’являлись сльози радості від щастя бути разом, від почуття єдності і родинної любові.

Ми сонечко вам намалюєм

Хай гріє воно повсякчас.

Ми квіти ці вам подаруєм

За те, що ви любите нас. 

Ніколи не згасне той вогник,-

Хай навіть минають роки.

Для вас ми завжди будем рідні

Маленькі такі малюки.

Переглядів: 515 | Додав: Світ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz